KJØKKENLEDER HORVE UNGDOMSSENTER

Normisjon region Rogaland søker etter

KJØKKENLEDER

til Horve Ungdomssenter

Vi søker etter en person som kan identifisere seg med Normisjon sine verdier og vil være med å lede arbeidet på Horve videre. Stillingsstørrelsen kan diskuteres, men vil være mellom 60-80%.

Hovedarbeidsområdene

1. Kjøkkenarbeid

Arbeidet vil i hovedsak dreie seg om matlaging til små og store grupper. Det vil være noe arbeid knyttet til helgene, men det er også behov i ukedagene. Du trenger ikke være kokk, men glad i å lage mat. Erfaring fra storkjøkken er en fordel. Stillingen har ansvar for bestilling av varer, oppsett av meny til gruppene og noe kontakt med gjester. Stillingen har også ansvar for å bidra til å sette opp vaktplan for kjøkkenassistenter hvert semester. 

2. Vedlikehold og renhold

Det innebærer vask og generelt vedlikehold av leirstedet. Primært kjøkken og spisesal.

3. Vertskap

Det er viktig for oss at gjestene opplever Horve som en god plass å være. Derfor er medarbeiderne en del av vertskapet som legger til rette for godt fellesskap og trivsel.

Egenskaper og kvalifikasjoner

  • Glad i å lage mat og erfaring med storkjøkken er en fordel
  • Selvstendig
  • Strukturert og god på organisering
  • Gode samarbeidsevner
  • Må takle travle og til tider stressete arbeidssituasjoner

Arbeidstiden vil variere, og det må regnes noe kvelds- og helgearbeid i perioder. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder på Horve Ungdomssenter Siv Camilla Ottesen, tlf. 93 01 16 28. Lønns- og arbeidsforhold følger Normisjons regulativ. Det må fremvises godkjent politiattest.

Søknadsfrist: snarest. Oppstart etter avtale.
Søknaden sendes til daglig leder Siv Camilla Ottesen, siv.camilla.ottesen@normisjon.no.